Ivan Gulam danas je na 15. Saboru HNS-a izabran za potpredsjednika stranke

 Na 15. Saboru Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati, načelnik Pirovca Ivan Gulam većinom glasova gotovo tisuću delegata, izabran je za potpredsjednika. Na Facebooku se zahvalio svim delegatima koji su ga danas podržali.

Naglasio je kako želi da HNS brani poduzetništvo, te kako Hrvatskoj danas treba robotika, 3D tisak, nanotehnologija, biotehnologija, razvoj kreativnih industrija i te da je to jedini pravi put.

Na Saboru HNS-a odsvirao je himnu Republike Hrvatske na saksofonu, ali i poslao poruke nade, posebno mladima.

– Odgovornost je na nama, posebno na mladim članovima stranke koji su dobili zaista veliku priliku. HNS kao nijedna druga stranka ne daje tako snažnu poruku mladima i zato je to moja stranka. Zato to mora biti stranka moje generacije, pa i mlađih od nas, jer HNS je pravi izbor za Hrvatsku. Mi smo stranka koja građanima donosi rezultat, brže i odlučnije od svih – naglasio je Gulam.

Također, delagati su za predsjednika izabrali Ivana Vrdoljaka, zamjenika Predraga Štromara, te uz Gulama i potpredsjednicu Mariju Puh, a imenovani su i ostali članovi stranačkih tijela.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.