Javni natječaj za dodjelu stipendija studentima

Predmet natječaja je dodjela stipendija Općine Pirovac za akademsku godinu 2014./15. Dodjeljuje se ukupno 10 studentskih stipendija, u visini od 400,00 kuna mjesečno.

Stipendija se odobrava studentu preddiplomskog i diplomskog studija za jednu akademsku godinu. Vrijeme apsolventskog staža ne uračunava se u vrijeme trajanja studija.

Javni natječaj za dodjelu stipendija objaviti će se i u dnevnom listu Slobodna Dalmacija – Regionalno izdanje Šibenik i trajati će 15 dana.

“S obzirom da sam kao student i sam bio korisnik A kategorije tj. državne stipendije za osobito nadarene studente znam koliko svaka financijska potpora znači i studentu i roditeljima. Sretan sam jer iako su stipendije odavno uobičajeni način potpore mladih mi ih po prvi put dodijeljujemo u povijesti naše općine. Truditi ćemo se iz godine u godinu podizati ukupan raspoloživi iznos za stipendije i pomoći što više naših akademskih građana.”, rekao je načelnik Ivan Gulam.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.