Kreće cjelogodišnja naplata parkinga na području Pirovca

Nastavno na donesenu Odluku o organizaciji i načinu naplate parkiranja na 6. sjednici Općinskog vijeća Općine Pirovac od 14. prosinca 2017. godine, na 2. sjednici Skupštine tvrtke Vrilo  donesen je novi Cjenik parkirnih usluga čime su stvoreni uvjeti za cjelogodišnju naplatu parkinga.

Sve usluge moguće je ugovoriti i platiti na blagajni tvrtke Vrilo d.o.o. na adresi Kralja Krešimira IV br. 6 od 08 do 12h od ponedjeljka do petka.

– Ovom odlukom je usluga za stanovnike Općine Pirovac pojeftinila sa dosadašnjih 525 kuna za tri mjeseca kada se dosad naplaćivalo (15. lipnja do 15. rujna) na ukupnu cijenu od 300 kuna za godinu dana parkiranja u bilo kojoj zoni. Također, ovim izmjenama omogućili smo i vlasnicima objekata koji nude usluge u turizmu da po cijeni od 500 kuna osiguraju i parking za svoje goste ukoliko to nisu u mogućnosti osigurati na vlastitoj čestici. Ista cijena vrijedi i za sve pravne osobe što također predstavlja pojeftinjenje od dosadašnjeg cjenika. Cjenikom su osim ljetnog i zimskog režima kao i dosad ponuđene i dnevne, mjesečne i povlaštene karte uz rezervaciju. Vjerujem da će sa novim sustavom naplate parkinga svim našim mještanima i posjetiteljima osigurati bolja usluga što je i bio cilj donesenih promjena -rekao je načelnik Ivan Gulam.

Sukladno odluci Općinskog vijeća Općine Pirovac donesena je Odluka o organizaciji i načinu naplate parkiranja koja se primjenjuje od 01. siječnja 2018. godine, te će Vrilo kao organizator parkiranja krenuti sa naplatom ove godine iznimno zbog prilagodbe sa 01. veljače 2018. godine.

Javna parkirališta na području Općine Pirovac na kojima se naplaćuje parkiranje svrstavaju se u dvije zone, a ovdje pogledajte koje ulice pripadaju kojoj zoni kao i cjenik usluga.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.