LJETO ZA PET: Poznat program Kulturnog ljeta 2015 u Pirovcu

Turistička zajednica Pirovca objavila je program kulturnog ljeta 2015 koji će se odvijati tijekom lipnja,srpnja, kolovoza i rujna.

Pirovačko kulturno ljeto počinje 6. lipnja susretom zborova, nastavlja se tradicionalnim Festivalom starih svadbenih običaja. Razne smotre i glazbena događanja u sklopu kojih će nastupiti neki novi, sve poznatiji hrvatski izvođači poput dubrovačog Silentea nastavit će se i kroz mjesec srpanj. Dan domovinske zahvalnosti u kolovozu u Pirovcu će se proslaviti uz glazbeni sastav Dalmatino.

Iz programa osmišljenog za sedmi mjesec izdvajamo Bilu noć, Jadranske igre, Lovačku večer, Večer maslina i maslinovog ulja, Festival mažoretkinja… Što se, pak, kolovoza tiče, tu su Utrka tovara, izlet brodom u čast Fausta Vrančića, Gastronomski izleti, Večeri folklora i domaćih slastica, radionice i kazališne predstave za djecu.

Uostalom, bacite oko na plakat ispod i ocijenite sami pirovačko kulturno ljeto za ovu godinu, a kako doznajemo tu su još i koncerti Harija Rončevića, Crvene jabuke i klape Cambi.

pirovac kulturno ljeto program

pirovac program kolovoz

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.