Općina Pirovac financira rad 17 udruga sa 667 tisuća kuna. Vatrogasci su dobili čak pola tog ‘kolača’

Načelnik Općine Pirovac Ivan Gulam potpisao je danas s predstavnicima 17 udruga ugovore o financijskoj potpori programima i projektima od javnog značaja u kulturi, sportu, socijalnoj i drugoj skrbi vrijedne ukupno 667 tisuća kuna. Najveći dio novca, čak 335 tisuća kuna, dobilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Pirovac, a slijede ih Puhački orkestar sa 85 tisuća kuna.

Pjevački zbor ‘sv. Juraj’ dobio je 50 tisuća kuna za svoj rad, dok je Kulturno umjetničkoj udruzi Bezdan pripalo 42 tisuće kuna.

– Hvala vam na suradnji u protekloj godini i na svima aktivnostima koje provodite kojima se podiže kvaliteta života na području Pirovca. Čestitam vam na svim aktivnostima kojima promovirate naš Pirovac. Općina je i u ovoj godini osigurala znatna sredstva kako bi nagradili vaš volonterizam i mogli nesmetano nastaviti vaš rad za boljitak mjesta – rekao je Gulam.

Popis udruga koje su dobile sredstva od Općine Pirovac pogledajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.