Općina Pirovac raspisala natječaj za stipendije studentima

Općina Pirovac raspisala je natječaj za dodjelu stipendija studentima za akademsku godinu 2016/17. Općina će dodijeliti deset studentskih stipendija, u iznosu od 400 kuna mjesečno. Redovite mjesečne stipendije isplaćuju se studentima za razdoblje od sječnja do srpnja i od listopada do prosinca.

Pravo sudjelovanja na natječaju za dodjelu studentske stipendije imaju svi redovni studenti s prebivalištem na području Općine Pirovac kojima prosjek ocjena zadnje godine iznosi najmanje 3,00, uz uvjet da ne ponavljaju godinu te studenti čiji roditelji ili staratelji imaju prijavljeno prebivalište na području Općine Pirovac.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objave natječaja bez obzira na način dostave. Prijave se dostavljaju u pisanom obliku u zatvorenim omotnicama na adresu: Općina Pirovac, Zagrebačka 23, 22213 Pirovac – Povjerenstvo za dodjelu stipendija Općine Pirovac, s naznakom ‘NE OTVARAJ – Natječaj za dodjelu stipendija 2016./17.’.

Ostale uvjete i kriterije natječaja možete pročitati na službenim stranicama Općine Pirovac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.