Pirovačkim udrugama iz općinskog proračuna 697 tisuća kuna

Za financiranje rada udruga Općina Pirovac u ovoj godini osigurala je 697 tisuća kuna za što su u utorak potpisani ugovori s 15 korisnika tog novca. Najviše novca za svoje programe od javnog značaja u kulturi, sportu, socijalnoj i drugoj skrbi, 300 tisuća kuna, dobilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Pirovac.

pirovac udruge1

– Hvala vam na suradnji u protekloj godini i na svima aktivnostima koje provodite kojima se podiže kvaliteta života na području Pirovca. Čestitam vam na svim aktivnostima kojima promovirate naš Pirovac. Općina je i u ovoj godini osigurala znatna sredstva kako bi nagradili vaš volonterizam i kako bi mogli nesmetano nastaviti vaš rad za boljitak mjesta – rekao je načelnik općine Ivan Gulam.

Puhački orkestar Pirovac dobio je 90 tisuća kuna, Pjevački zbor ‘Sv. Juraj’ 55 tisuća, župa Gospe od Karmela 50 tisuća, Kulturno umjetnička udruga ‘Bezdan’ Pirovac dobila je 42 tisuće kuna, Malonogometni klub Pirovac 40 tisuća, Boćarski klub Pirovac 25 tisuća, a Karate škola Pirovac 20 tisuća kuna.

Klub dobrovoljnih davatelja krvi ‘Zloselo’ dobio je iz općinskog proračuna 15 tisuća kuna, a po deset tisuća dobili su Društvo sportske rekreacije ‘Spartan gym’, Osnovna škola Pirovac, HGSS Stanica Šibenik, Lokalna akcijska grupa, Udruga hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rada Šibensko-kninske županije te Udruga maslinara i uljara ‘Uljanica’.

pirovac udruge3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.