Pirovčani imaju novu ljetnu pozornicu

Već duži niz godina Općina Pirovac i TZ Općine Pirovac za sva ljetna i druga događanja koristile su dotrajalu pozornicu koja je zbog željezne konstrukcije i težine predstavljala i veliki logistički problem pri čestitim premještanjima sa lokacije Rudina – Centar i obrnuto.

pirovac pozornica 1

Kako će pristup Rudini zbog nove rive koja će se obložiti bračkim kamenom bit zabranjen za sva vozila tako bi bilo i gotovo nemoguće staru pozornicu prevoziti uz svu pomoć komunalnog poduzeća Vrilo d.o.o..

Iz svih tih razloga, ali i sa željom da Pirovac kao rastuća turistička destinacija se što bolje prezentira svojim gostima i olakša nastup izvođačima nabavljena je nova profesionalna ljetna pozornica izrađena od aluminija koja je i sklopiva i u potpunosti prilagođena svim modernim tehničkim zahtjevima. Prednost je i što nova pozornica više neće biti izložena različitim vremenskim uvjetima van sezone nego će biti uredno pospremljena u zgradi uljare sa ostalom opremom komunalnog poduzeća. Vrijednost investicije je 58.500,00 kuna.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.