Pogledajte novi promidžbeni video: Pirovac, mediteranska oaza za sva osjetila

Izrađen je novi promidžbeni video Općine Pirovac i Turističke zajednice Općine Pirovac kojeg je radio Odjel za vizije produkcija (Dream Division Production) iz Splita. Produkcija je naš TZO Pirovac, a redatelj Ivan Perić. Tvrtka je inače i osvajač Golden award-a na međunarodnom festivalu turističkog filma u Azerbajdžanu za promotivni video Splitsko-dalmatinske županije “The Heart Of Adriatic”.

„Kao predsjednik TZOP izuzetno sam zadovoljan videom i pozitivnom reakcijom mještana na njega na javnoj tribini. Zahvaljujem svima koji su pomogli i statirali, a posebna pohvala našem direktoru g. Meiću koji je praktički danonoćno bio uz snimatelje uz redovan posao u špici sezone. Video je dinamičan, modernog formata i mislim da doista privlači pažnju, ali i dočarava zašto oni koji dođi u Pirovac se iznova i vraćaju.“, zaključio je načelnik Ivan Gulam.

http://www.youtube.com/watch?v=IM3h04NGNVQ

„Video smo snimali u špici sezone kako bi na što prezentativniji način prikazali destinaciju. Prikazali smo našu općinu, a tako i okolne atrakcije pristupačne gostima. Ovim putem bih se zahvalio svima koji su sudjelovali u stvaranju ovoga video uratka, a posebno mještanima koji su trebali izdvojiti svoje vrijeme u periodu sezone kada imaju najviše posla i oni su najviše zaslužni za stvaranje ukupnog dojma i prijenosa željene poruke potencijalnim gostima. Cilj videa je povećanje svjesnosti o našoj destinaciji i u tom paketu slijede još tri promidžbena videa na kojima smo radili prošloga ljeta.”, rekao je Igor Meić, direktor TZOP.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.