Popularna Lille zabavljat će Pirovčane na proslavi Dana općine

Lidija Bačić, popularna pjevačica koja je nedavno svoje umjetničko ime preobrazila u Lille, zabavljat će Pirovčane na središnjoj svečanosti povodom Dana općine 27. travnja s početkom 22 sata u šatoru koji će biti postavljen u centru Pirovca.

Inače, organizatori su priredili bogat program koji će trajati tjedan dana. Svečanosti tako počinju na Uskrsni ponedjeljak  tradicionalnim uskrsnim doručkom u 9 sati, a istoga dana u Kino dvorani u 19 sati nastupit će pjevački zbor Sveti Juraj iz Pirovca te pjevački zbor Sveti Roko iz Zatona.

Dan nakon, 23. travnja, na blagdan svetog Jurja, bit će održana misa i polaganje vijenaca uz pratnju Puhačkog orkestra Pirovac.

Prigodna biciklijada na rasporedu je 24.travnja s početkom u 10 sati, a radionica dječjeg stvaralaštva u 18 sati.

Četvrtak, 25. travnja, rezerviran je za svečanu sjednicu Vijeća Općine Pirovac.

Na novom nogometnom igralištu bit će održan malonogometni turnir 26. travnja s početkom u 15 sati, a biciklijada kroz mjesto – Tour of Croatia počet će istoga dana u 16 sati.

Osim nastupa Lidije Bačić, 27. travnja bit će održana smotra puhačkih orkestara sjeverne i srednje Dalmacije i koncert Big Bend orkestra oružanih snaga Republike Hrvatske, a sve to je na rasporedu od 14 do 21 sat. Istog dana na rasporedu je i završnica malonogmetnog turnira od 15 sati, te turnir u boćanju od 16 sati.

Program će biti zaključen u nedjelju, 28. travnja, Jurjevskim igrama od 17 sati i konačno nastupom Kulturno-umjetničke udruge Bezdan iz Pirovca u Kino dvorani s početkom u 19 sati.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.