U petak obilježavanje pogiblje branitelja Željka Čubrića

Povodom 27. godišnjice pogibije hrvatskog branitelja Željka Čubrića, Udruga 1 A satnije 113.Šibenske brigade, u petak će postavit će spomen ploču na mjestu pogibije u Buliću.

Program počinje u 18 sati, gdje će se slużiti misa zadušnica u crkvi sv.Ante u Buliću .Nakon mise u 18,30 bit će otkrivena spomen ploče, a svečanom činu nazoit će visoki i uvaženi gosti: gradonačelnik grada Benkovca Tomislav Bulić, zamjenik Šibensko-kninskog župana Nikola Blažević, zamjenik gradonačelnika grada Šibenika Paško Rakić,ratni zapovjednik Šibenske policije Nikola Vukošić ,predstojnik ureda branitelja Šibensko-kninske županije Miro Cukrov, izaslanik ministra hrvatskih branitelja Tomislava Medveda,mnogobrojne braniteljske Udruge iz Šibensko-kninske i Zadarske županije i obitelj pokojnog Željka Čubrića.

– Dragi župljani i svi ljudi dobre volje, dođite u što većem broju da možemo ovu svetu obljetnicu obilježiti na dostojanstven način- pozivaju organizatori.

Nakon završetka programa otkrivanja spomen ploče,organizatori 1 A satnije 113.Šibenske brigade u suradnji s Mjesnim odborom Bulić pripremit će bogati domjenak na malonogometnom igralištu u Buliću.

zeljko cubric

Naslovna fotografija: arhiva/facebook selo Vuksic

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.