Uređenje odmorišta Pirovac: ‘Realizacija ovog projekta doprinijet će još boljoj slici mjesta’

Pirovac.hr

Za uređenje odmorišta Pirovac na Jadranskoj magistrali izrađen je izvedbeni projekt, a sredstava za građevinsku realizaciju projekta trebala bi biti osigurana u idućoj godini.

U skladu s projektnim zadatkom predmet zahvata je uređenje postojećih odmorišta neposredno pred ulazak u mjesto Pirovac iz smjera Vodica. Odmorišta, odnosno priključci izvode se obostrano kao uzdužni priključak sa javne ceste, a planirana je i dogradnja kolnika.

– Zahvaljujemo se na suradnji Hrvatskim cestama i voditeljici ispostave Ireni Mudronji koje su u ovoj godini osigurali sredstva za izradu projektne dokumentacije uređenja dvaju odmorišta u našem Vrilu. Zasigurno je da će građevinska realizacija ovog projekta sa novim sanitarijama, uređenim parkiralištem, dječjim igralištem i pratećim sadržajem doprinijeti još boljoj slici Pirovca kao rastuće turističke destinacije, a doprinijeti će i sigurnosti za vozače na tom inače prilično nepreglednom dijelu državne ceste. Nadamo se da će sredstva za građevinsku realizaciju projekta biti osigurana u idućoj godini- rekao je načelnik Ivan Gulam.

Pirovac.hr
Pirovac.hr
Pirovac.hr
Pirovac.hr

Parkiralište se osigurava za osobne automobile i autobuse, a neposredno uz njega predviđen je višenamjenski plato odmorišta.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.