Pokrenut novi internetski portal u županiji – DrnišNEWS

Jučer je svečanom promocijom u drniškom Gradskom muzeju, Antena Zadar u rad pustila svoj najnoviji projekt – internetski portal DrnišNEWS. Portal su kreirali članovi Udruge za promicanje kulturnog identiteta „Dernis“, a ekipu DrnišNEWS-a čini 12 članova.

‘Ovo je prirodni slijed rasta naše medijske kuće. Nakon Zadra, kao što smo i najavili, širimo se na područje susjedne Šibensko-Kninske županije, vjerujući kako ćemo zauzeti značajan udio u medijskoj sceni’- rekao je vlasnik i glavni urednik medija Antene Zadar, Franko Pavić.

Torta za početak rada portala

Veliku podršku projekt DrnišNEWS od samog početka imao je od lokalne samouprave i zajednice te niza poslovnih subjekata u Drnišu. Nesebičnu pomoč pružio je i drniški gradonačelnik, Josip Begonja.

‘ Vrlo pozitivno i dobro ocjenjujem početak rada portala, posebice zato što će oko njega biti angažirani mladi ljudi. Vjerujem da ćete vjerno pratiti sva događanja u gradu i okolici te da će ovaj projekt postati svakodnevica svih naših građana’ – kazao je danas na otvorenju portala DrnišNEWS gradonačelnik Begonja.

Projekt tehnički potpisuje IT odjel Antene Zadar, dok urednički projektom upravlja Marko Šiklić, dugogodišnji novinar i radijski voditelj. Realizacija se odvija podjednako iz Zadra i Drniša s tim da je za kreiranje, plasiranje i oblikovanje vijesti zadužena ekipa uz Drniša.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.