FOTO Župan Pauk obišao radove na izgradnji milijun kuna vrijedne zgrade za Lučku upravu u Primoštenu

Izgradnju zgrade koju će osim županijske Lučke uprave koristiti i Lučka kapetanija te Jedriličarski klub Primošten u potpunosti financira Lučka uprava Šibensko-kninske županije s milijun kuna. Zgradu, koja se u Primoštenu nalazi kod novog trajektnog pristaništa danas je obišao župan Goran Pauk koji je kazao da je taj suvremeni objekt dokaz da županija i Lučka uprava vode računa o svim općinama i gradovima bez obizra na političke opcije.

– Osim ulaganja u ovaj objekt, prethodnih godina u lučko područje na ulazu u stari Primošten uložili smo oko 400 tisuća kuna, na sanaciju pomorskog dobra za Raduču i šetnicu uloženo je isto toliko, a bilo je i drugih projekata kao što je obnova vinograda na Bucavcu u koje je sama županija uložila 860 tisuća kuna – kazao je župan Goran Pauk.

Primošten -lučka2

Objekt je veličine 115 metara četvornih bruto prostora, a imat će uređene kancelarije sa pripadajućim pomoćnim i sanitarnim prostorijama.

Primošten će dovršetkom ovog projekta napokon dobiti prostor primjeren za rad Lučke uprave i Kapetanije kao i jedriličarskog kluba koji su do sada obavljali svoje djelatnosti u neadekvatnim prostorima, poručio je župan Pauk.

Primošten -lučka

Primošten-lučka3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.