Još jedan bogati glazbeni tjedan u Primoštenu

Turistička zajednica Općine Primošten ovog tjedna počela je program sa Puhačkim orkestrom Primošten koji je jučer održao svoj koncert na Rudini.

Večeras na Rudini nastupa Meditarn band, a u četvrtak 17. srpnja na Rudini vas dočekuje Klapa Mirakul koja će vas i vaše goste zabaviti bogatim izborom dalmatinskog melosa.

18. srpnja KRČ će vam pokazati tradicionalno primoštensko vjenčanje te zapjevati po primoštenski, a 20. srpnja još jednom nastupa Puhački orkestar Primošten.

Veselo će biti i na plaži Mala Raduča gdje će 19. srpnja u subotu nastupiti Show Legende koji startaju u 21,00 sat.

Primoštenski klub Aurora također je otvoren skoro cijeli tjedan, a sa svojim programom počinje večeras u sklopu “Ladies Night” kada će imati “Big opening Cocktail night.”

U srijedu 16. srpnja za sve ljubitelje glazbe koja je obilježila 90e godine, u sklopu “Music from´90″nastupiti će Senna M, dok će ljubitelji elektronske glazbe na svoje doći u četvrtak, 17. srpnja kada u Aurori nastupa svjetski poznati DJ Antoine. Vatreni Fire Devils Show Aurora priređuje u petak 18. srpnja. Petak, 19. srpnja oduševiti će ljubitelje domaće zabavne i pop glazbe jer na stage Aurore dolazi popularni zabavljač Joško Čagalj Jole.

Za kraj tjedna, odnosno u subotu partijaneri će opet doći na svoje jer uz mikseve DJ Mike dolazi i nova pjena party.

Izbor je bogat, na vama je da odlučite gdje ćete. Pogriješiti ne možete nikako, jer program je biran za sve generacije.

IZVOR: glasprimostena.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.