Legendarni hitovi Pink Floyda okupirali Primošten tisućama obožavatelja

Kada se prije nekoliko dana najavljivalo da će glazbeno ljeto u Primoštenu zatvoriti spektakl svjetskih razmjera, nisu bili u krivu. Nekoliko tisuća obožavatelja legendarnog Pink Floyda uživalo je u višesatnom spektakularnom koncertu njemačke grupe Echoes koja ima sva scenska prava originalnih vlasnika za izvođenje Pink Floyd koncerta.

primosten1

Primošten je bio sjedinjenje svih najvećih hitova uz koje su izrasle generacije, veliki dio tih generacija sinoć i bio prisutan. ‘High hopes’, ‘Wish you were here’, ‘Shine on you crazzy Diamond’, ‘Coming back to life’, samo su neki od hitova koji su sinoć publiku bacali u delirij. Deliriju emocija, nije se uspio oduprijeti ni načelnik Stipe Petrina koji i sam veliki fan ovih legendi.

petrina

-‘Preponosan sam, drago mi je i ne žalim što smo se ovo ljeto odlučili za ovakav kraj, ekipa je super, vratila me u ona vremena. Mislim da je večeras ona pjesma ‘Wish you were here’ postala sinonim za Primošten’ – kazao je dobro raspoloženi načelnik Petrina.

primosten2

primosten4

Foto: Facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.