Ministrica Divjak u Primoštenu: Na Stručnom skupu ravnatelja i učeničkih domova govorit će o kurikularnoj reformi

Stručni skup ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova s temom ‘Vođenje i rukovođenje školskom/domskom ustanovom tijekom reformskih procesa’ održava se danas i sutra u Primoštenu. Na skup je stigla i ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak koja će u uvodnom predavanju ravnatelje upoznati s provedbom kurikularne reforme u svim školama od 2019. godine.

Uz ministricu, na skupu će sudjelovati i njezin glavni savjetnik Marko Košiček koji će govoriti o novom Zakonu o udžbenicima i drugim obrazovnim materijalima za osnovnu i srednju školu te Vlado Prskalo, pomoćnik ministrice, koji će govoriti o novostima u strukovnom obrazovanju.

‘Upravljanje u srednjim školama i učeničkim domovima’, ‘Komunikacija ravnatelja – kamen spoticanja ili ključ uspjeha’, ‘Vodstvo u funkciji upravljanja zaposlenicima u školama i učeničkim domovima’ i ‘Novosti iz MZO-a vezane uz strukovno obrazovanje’, tek su dio predavanja koja će tijekom dva dana održati stručnjaci iz područja školskog menadžmenta i stručnjaci iz prakse te ravnatelji srednjih škola i učeničkih domova.

Na skupu će sudjelovati više od 300 ravnatelja srednjih škola i učeničkih domova.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.