Rebeka se oporavlja od operacije, prebačena na odjel neurokirurgije gdje se prati oporavak

Dopisujući se danas s Rebekinom mamom Vesnom u sjećanje mi se urezala jedna njena rečenica: ‘Rebeka je dobro, ona je hrabra i sve hrabro podnosi.’

U tom trenutku mi je samo prošlo kroz glavu kako u nijednoj sekundi njene osmosatne operacije nitko od nas nije pomislio da neće biti dobro ili da za vrijeme čekanja pomislimo da se nešto zakompliciralo. Samim time ova poznata uzrečica SREĆA PRATI HRABRE u punom smislu opisuje našu Rebeku, veselo nam prepričava Maja…

Ono što mi je Vesna u našem kratkom razgovoru kazala potvrđuje sve naše nade i sve ono za što smo svi skupa radili protekla dva mjeseca. Dakle Rebekina operacija je uspješno izvedena, odstranjen je cijeli tumor i doktori su zadovoljni cijelim postupkom. Takoder smo obaviješteni da je Rebeka jutros iz intezivne njege prebačena na odjel neurokirurgije i sada samo preostaje pratiti njezin oporavak.

Ovim putem još bi htjeli zahvaliti svima koji su mislima bili jučer uz Rebeku i koji prate sve informacije o njoj te pružaju bilo kakvu podršku njoj i njenoj familiji. Zasada želimo pustiti Rebeku i roditelje da odmore od svega i da se brinu za nasu ljubimicu,jer NAJ bitnija je ona i njen oporavak.

Od srca hvala svima od  ekipe humanitarne akcije ŽIVOT NEMA CIJENU

Maja i ekipa

 

Izvor. PrimoštenPlus.com

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.