Širi se kamp, poznat raspored izvođača. Sve je spremno za 5. SuperUho festival u Primoštenu

Peto izdanje SuperUho Festivala održat će se od 6. do 8. kolovoza u istom prostoru nekadašnjeg hotela Marina Lučica, a sada je poznat i raspored izvođača koji će nastupiti na festivalu u Primoštenu U navedenom je prostoru smješten i idiličan kamp u potpunosti natkriven gustom borovom šumom, u kojem zvučnu kulisu uz nezaobilazne cvrčke stvara i čaroban šum mora.

– Također, od ponedjeljka se u prodaji na svim našim prodajnim mjestima mogu pronaći i dnevne ulaznice za SuperUho Festival, cijena im je 130 kuna do 30. lipnja, 150 kuna od 1. srpnja, a na sam festivalski dan na ulazu će koštati 180 kuna – priopćili su organizatori.

Na ovogodišnjem SuperUhu nastupaju Ride, Turbonegro, !!!, John Maus, Trail Of Dead, Pallbearer, Algiers, No Age, Earthless, Blue Hawaii, Pick A Piper, Šumski, Nlv, Crvi, Porto Morto, Them Moose Rush, Tyger Lamb i Harvo Jay.

Osim telekomunikacijske tvrtke Iskon, veliku potporu SuperUhu nastavljaju pružati i glavni pokrovitelji Općina Primošten te Turistička zajednica Općine Primošten.

– Nakon što je festivalski kamp dvije godine zaredom bio krcat pokazalo se da njegovo prošlogodišnje povećanje na dvostruko veću površinu neće biti dovoljno pa za ovu godinu najavljujemo njegovo daljnje širenje i dodatno uređenje terena kako bi boravak festivalskih gostiju bio čim ugodniji. Kamp će biti otvoren već 4. kolovoza u 12 sati i radit će sve do 9. kolovoza do 12 sati – poručuju organizatori.

Za dva uvodna dana koji će prethoditi glavnom festivalskom programu pripremaju se dodatni sadržaji koje ćemo organizirati u suradnji s DORF festivalom i pravovremeno o svemu izvijestiti.

Festivalske ulaznice su u prodaji po cijeni od 250 kuna, a kamperske se mogu kupiti već za 120 kuna. Dakle, komplet koji omogućava posjetu svim zbivanjima u sklopu festivala te petodnevno kampiranje na prekrasnoj lokaciji u ovom prvom promotivnom paketu koštat će samo 370 kuna, a navedene će cijene vrijediti sve do 30. lipnja. Nakon tog datuma cijene festivalskih ulaznica će biti 290 kuna do 6. kolovoza te 320 kuna na ulazu, a cijene kamperskih ulaznica će biti 150 kuna do kraja festivala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.