Treća nagrada izbora ‘Zlata vrijedan OPG’ stigla u Kruševo kod Primoštena

Među 21 Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvom koji su ušli u finale izbora ‘Zlata vrijedan 2017’ treću nagradu osvojio je OPG vinara i maslinara Rade Županovića iz Kruševa u primoštenskom zaleđu. Ovogodišnja dodjela na kojoj je svaku županiju predstavljalo jedno obiteljsko proljoprivredno gospodarstvo održana je u Šumećanima pokraj Ivanić-Grada, na seoskom gospodarstvu Kezele.

opg

– Obranili smo boje Šibensko – kninske županije i osvojili treće mjesto u jakoj konkurenciji finalista koji su sudjelovali u ovogodišnjem izboru kojeg organiziraju Ministarstvo poljoprivrede, Večernji list i HRT – zadovoljan je Županović koji je nagrađen s 10 tisuća kuna.

Prvo mjesto osvojila je Obitelj Pranjić iz Drenovaca nedaleko od Županje koji uzgajaju muzne krave čije mlijeko prerađuju u sir, a drugo je pripalo obitelji Zdunić iz Divoševaca, proizvođačima mlijeka.

opg2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.