Učinite nešto nama je dosta! Iznajmljivač u Teplom Boku fekalije ispušta u more

U Teplom Boku kraj Primoštena strpljenju mještana i gostiju došao je kraj. Ljuti su na susjeda koji iznajmljuje apartmane i fekalije ispušta u more.

– Neodgovorni pojedinci kako bi uzeli neku paru u stanju su zaraziti svu djecu i odrasle, koji su došli uzeti malo zdravlja u našem lipom Primoštenu. Mislim da mnogi zatvaraju oči kako bi im omogučili ovakvo ponašanje. Sanitarna inspekcija sigurno zna za ovaj slučaj. Ovo se dogodilo u Teplom Boku. Ako nemaju uvjete neka im ‘sanitarna’ zabrani držati goste. Mi smo izgleda nemoćni pa se nadamo da će netko reagirati kad se fotografije pojave u medijima. Dosta nam je, kaže čitatelj koji nam je poslao fotografije fekalijama zagađenog mora.

IMG-20150806-WA0001

Resized_IMG-20150806-WA0000_1502199697009

U slučaju da imate zanimljivu vijest ili fotografiju, ili na nešto želite ukazati, obratite nam se na e-mail: urednik@sibenskiportal.hr ili u inbox naše Facebook stranice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.