11. ožujka

Wine Vip Event ove godine bit će održan na devet lokacija. Među njima je i Primošten

Wine Vip Event, Međunarodna konferencija vinskih znalaca, bit će održana u devet hrvatskih otočnih i obalnih gradova i mjesta, među kojima je i Primošten. Enolozi, vinari, vinogradari, edukatori i proizvođači vina okupit će se u hotelu Zora 11. ožujka od 14 do 20 sati. Cilj konferencije, koja se održava četvrtu godinu zaredom u organizaciji agencije Ricerca Mercato, je edukacija, podizanje kvalitete usluge i međusobno povezivanje proizvođača vina.

U sklopu Wine Wip Eventa održavat će se predstavljanje izlagača uz stručno vodstvo sommeliera Filipa Savića i brojnih drugih međunarodnih i hrvatskih predavači – sommelieri, barmeni i masterchefovi, među njima su: Mira Šemić, Dragan Jovanović, Mario Meštrović, Deniz Zembo, David Skoko, Filip Savić, Jure Andrijašević, Zoran Lukić, Suvad Zlatić Suwi, Filip Sarilar, Darjan Urdih, Damir Modrušan, Luka Dančulović i mnogi drugi.

Nakon službenog dijela programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina. U događaj su uključene i Ugostiteljske škole te visoka škola Aspira s ciljem promocije ugostiteljskih zanimanja.

Događaj Wine Vip Event organiziran je uz pokroviteljstvo ministarstava turizma i poljoprivrede Republike Hrvatske i Hrvatske obrtničke komore, a sudjelovanje u Wine Vip Eventu neće biti moguće bez akreditacije, odnosno slanja kratkog dopisa na Info Dantes.biz. Više o samom O Wine Vip Eventu može se pronaći na stranici  www.dantes.biz.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.