Priopćenje Josipe Rimac: Grad Knin ne istražuju ni USKOK niti DORH

U povodu zlonamjernog, neargumentiranog i neistinitog pisanja pojedinih internet portala o tome kako Grad Knin i ured gradonačelnice ‘češljaju’ USKOK-ovi istražitelji, obavještavam javnost da ni USKOK niti DORH nisu posjetili Grad Knin, priopćila je danas kninska gradonačelnica Josipa Rimac. Podsjetimo, jučer je na portalu Dnevno.hr objavljeno kako ‘USKOK provjerava gradsku dokumentaciju te se iz gradske uprave iznose hrpe materijala’.

-Nemam praksu reagirati na medijski linč i na napise koji nisu ni istiniti niti argumentirani niti provjereni, a pogotovo ne dobronamjerni, jer ne želim davati na važnosti autorima istih, ali ovaj put, zbog prava građana Knina i cjelokupne javnosti na istinito informiranje izjavljujem da ne postoji nikakva istraga ni USKOK-a niti DORH-a vezano za kninsku gradsku upravu i predstavnike gradske vlasti Grada Knina – navodi Rimac dodajući kako ‘medijska hajka koja na nekim portalima traje kontinuiranom postaje zamorna’.

-Nije ovdje čak ni riječ o skupljanju ili izbijanju političkih bodova. Ovdje je na žalost riječ o onom najnižem ljudskom porivu osvetoljubivog podmetanja koje je samo sebi svrha. Jedino je dobro u svemu tome što su građani te spinove odavno prozreli – zaključuje Rimac.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.