Radionice za privatne iznajmljivače s Google trenerima

TZ grada Vodica u suradnji s Privrednom bankom Zagreb i tvrtkom Google organizira radionicu Oglašavanje proizvoda i usluga na Internetu.

Predavači su Google treneri – vrhunski praktičari iz turističkog segmenta, a primjeri isključivo iz turističke djelatnosti. Radionica je namijenjena privatnim iznajmljivačima i drugim fizičkim i pravnim osobama koje obavljaju turističku i ugostiteljsku djelatnost.
Radionica će se održati u četvrtak, 13. veljače 2014. u prostoru Gradske vijećnice u Vodicama, Ive Čače 8, s početkom u 18:00 sati. Sudjelovanje na radionici je besplatno.
Pozivamo sve zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na radionici tako da ispunjenu prijavnicu pošalju na e-mail info@vodice.hr ili fax 442-111 najkasnije do 31. siječanj 2014.
Podrobne informacije i  obrazac prijavnice možete otvoriti ovdje.

KONCEPCIJA RADIONICA
– ponašanje turističkih klijenata na Internetu (što i kako traže, što im je bitno, a što sporedno, kako iznajmljivači mogu samostalno vidjeti što i kako se pretražuje)
– što je to dobra Internet stranica, a što su loša rješenja, kako kvalitetno povezati Internet oglašavanje i poslovanje na terenu
– pomoć u izradi stranica i unapređenju Internet oglašavanja
– svi sudionici radionice će dobiti kupon za oglašavanje na Google AdWords, kojim na svojih 100 kn dobivaju još 400 kn
– kako se mogu mjeriti učinci svojih ulaganja u Internet oglašavanje te kako upravljati ponudom i potražnjom
– što trebaju i kako oglašavati oni koji nude smještaj, a što i kako oglašavati oni koji nude usluge na destinaciji (organizatori izleta, škole ronjenja, restorani, lokalna prodaja usluga i proizvoda)

U sklopu radionice Privredna banka Zagreb d.d. će predstaviti nove mogućnosti kreditiranja za subjekte u turizmu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.