Raspisan natječaj za ugostiteljski objekt u MC Faust Vrančić

Grad Vodice raspisao je natječaj za ugostiteljski objekt u Memorijalnom centru Faust Vrančić. Prijave se podnose u roku 30 dana od današnje objave natječaja. Početna cijena zakupnine za zatvoreni dio prostora iznosi 6.474,65 kn/mjesečno, a za terasu 637, 33 kune mjesečno.

Ugovor o zakupu zaključit će se na pet godina.

– Ugostiteljski objekt na katu zgrade Memorijalnog centra Faust Vrančić u Prvić Luci treba gledati kao jedinstvenu cjelinu koju on čini sa stalnim postavom u prizemlju zgrade. Sama organizacija zgrade zamišljena je tako da posjetitelj prvo pogleda stalni postav posvećen Faustu Vrančiću, zatim se popne na terasu gdje su smještene velike makete Faustovih izuma i posjet završava odmorom u ugostiteljskom objektu. Stoga bi atmosfera u njemu trebala biti identična onoj u prizemlju zgrade. Za zidove treba odabrati tamniju gamu boja, a namještaj mora biti modernog dizajna i  jednostavnih linija. Nikako se ne smije upotrebljavati inox. Šank mora biti od prirodnih materijala, a gornja ploča šanka mora biti od crnog keroka. Stolice i stolovi morali bi biti jednaki u vanjskom i unutarnjem dijelu ugostiteljskog objekta. Obavezne stolice i stolovi od drva otpornog na vanjske utjecaje ili od plastificiranog metala – stoji u uvjetima natječaja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.