FOTO: U Rogoznici svečanim defileom sudionika otvoreno Svjetsko prvenstvo u ribolovu

Danas je u Rogoznici svečano otvoreno osmo Svjetsko klupsko prvenstvo u ribolovu štapom iz usidrene brodice. Na natjecanju sudjeluju ribolovci iz Italije, Španjolske, Belgije, Slovenije, BiH, Crne Gore i Hrvatske odnosno prijavljeno je ukupno 13 klubova. U pratnji limene glazbe svi ribolovci danas su prošetali rogozničkom rivom, a pozdravila ih je načelnica Općine Rogoznice Sandra Jakelić.

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom1

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom01

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom2

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom5

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom7

-Nadam se da će vam dani u Rogoznici ostati u lijepoj uspomeni te da ćete nas ponovo posjetiti – poručila im je Jakelić.

Boje Lijepe naše na četverodnevnom natjecanju branit će zadarski ‘Zubatac’ i domaćin, ŠRD ‘Gof’.

Sutra, u ponedjeljak 11. svibnja održat će se službeni natjecateljski trening dok su utorak, srijeda i četvrta, natjecateljski dani. Na točno određenim lokacijama, od 8 sati ujutro lovit će se riba, u 15 sati će biti mjerenje te nakon toga objava rezultata.

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom10

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom13

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom4

rogoznica prvenstvo u ribolovu s stapom12

 

Osim svakodnevnog zabavnog programa, zadnji dan prvenstva predviđen je za izlet natjecatelja na Slapove Krke ili Kornate, a u popodnevnim satima slijedi ceremonija zatvaranja prvenstva s proglašenjem pobjednika i dodjelom pehara, plaketa i medalja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.