Na Danima turizma marina Frapa proglašena marinom godine

Još jedno veliko priznanje stiglo je prošli četvrtak na adresu rogozničke marine Frapa. Nakon niza godina u kojima je marina Frapa redovito nagrađivana u konkurenciji s ostalim marinama u Hrvatskoj, na Danima hrvatskog turizma, koji su se u Opatiji održali 16. i 17. listopada, u akciji koja se po 18-ti put održava pod nazivom ‘Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku 2014.’, marina Frapa je dobila posebno priznanje za višegodišnju kvalitetu te proglašena marinom 2014. godine.

-Iznimno nam je drago što smo i ove godine prepoznati od strane Ministarstva turizma, Hrvatske gospodarske komore, i ostalih strukovnih udruga koje sudjeluju u dodjeli nagrada i priznanja, kao marina koja svojim dugogodišnjim radom i kvalitetom sudjeluje u kreiranju vrhunske turističke ponude u Hrvatskoj – kaže voditeljica marketinga marine Frapa Mia Pešić.

Gledajući sva dosadašnja priznanja i nagrade može sekazati kako su u Frapi na nagrade već pomalo i navikli, ali Mia Pešić ističe kako svaka nagrada ima svoje značenje, pogotovo kad vam se dodijeli izvan konkurencije za višegodišnju kvalitetu.

-Prvu nagradu u akciji ‘Turistički cvijet-kvaliteta za Hrvatsku’, Marina Frapa je dobila 2003. godine, te nakon toga još pet puta, a posljednji put 2012. godine. Kako bi se otvorio prostor za poboljšanje rada i u drugim marinama, ove godine, i još naredne dvije, naša marina neće sudjelovati u izravnoj konkurenciji, te je samim tim ovo priznanje još značajnije – kaže Pešić ne zaboravljajući pritom i ostale nagrađene i nominirane iz cijele naše županije.

-Velika je čast kada vam struka na kraju godine iskaže priznanje za vaš uloženi rad i trud, a još veće zadovoljstvo je vidjeti da u našoj županiji ima jako puno ljudi koji ulažu u podizanje kvalitete poslovanje, imidža i prepoznatljivosti. Nagrada kampu Jasenovo, gradu Šibeniku i nama pokazatelj je kvalitete i dugogodišnjeg truda koji se uvijek isplati – kaže Pešić.

Podsjetimo kao se akcija ‘Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku’ tradicionalno provodi uz pomoć strukovnih udruga, Udruge poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženja Hrvatske, te Instituta društvenih znanosti Ivo Pilar, Udruženja marina pri HGK i Ministarstva zaštite okoliša i prirode, a od prošle godine akciji ocjenjivanja destinacija pridružila se i Hrvatska turistička zajednica. Sve to i činjenica da je ove godine čak 48 sudaca obišlo 103 destinacije i ocijenilo 80 hotela, 15 marina i 33 kampa, te čak 907 plaža u čak sedam hrvatskih županija govori koliku je važnost poprimila ova hvale vrijedna akcija.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.