Proglašeni pobjednici ekskluzivne poslovne regate Frapa Business Cup 2018.

Uspješno je završen Frapa Business Cup 2018. koji se od 4. do 7. listopada održavao u Marini Frapa Resort Rogoznica.

Nakon tri održane trke te ekskluzivne poslovne regate pod stručnim okom voditelja natjecanja na moru Borisa Kere, pobjedu je odnio tim Hrvatske ratne mornarice na čelu sa skiperom Alenom Bigavom u prvoj grupi, a nagradu im je uručio predstavnik Heinekena Tonko Ivačić. U drugoj grupi pobjedu je odnio tim Aquatoria yachtinga sa skiperom Yuryom Logushinim, a nagradu im je dodijelio general u mirovini Ivan Beneta. Predstavnik tvrtke Fero-Terma Marko Šošić dodijelio je nagradu pobjedničkoj ženskoj ekipi Marina Frapa Resort Rogoznice na čelu sa skipericom Tihanom Tadinac koje su se natjecale u trećoj grupi.

frapa4

Podsjetimo, tijekom proteklih dana  u Marini Frapa izmjenjivao se bogat sportsko – zabavni sadržaj, ali i onaj stručni koji su svojim predavanjima obogatili Neven Šerić s temom ‘Upravljanje markom’, Marija Boban s temom ‘GDPR-a’ te predsjednik uprave Hajduka Jasmin Huljaj s uvodnim predavanjem ‘Marka u sportu – značaj brenda Hajduk’, a kojim je i otvoren  stručno – izlagački dio Frapa Business Cupa 2018.

frapa frapa2 frapa3

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.