Sajam braniteljskog poduzetništva sutra u Vodicama

Trgovačko društvo Milja Grupa iz Zagreba organizira gospodarsku i turističku manifestaciju ”Sajam braniteljskog poduzetništva” na Obali Ive Juričeva Cote u Vodicama od 25. – 27. srpnja.

Sajam se održava pod pokroviteljstvom gradonačelnice Vodica, gospođe Branke Juričev Martinčev koja će i otvoriti Sajam u petak, 25. srpnja u 11 sati.

– Na manifestaciji se predstavljaju branitelji i stradalnici Domovinskog rata iz gotovo svih krajeva naše Domovine kao proizvođači suhomesnatih delicija, sireva, vina, meda, rakija i likera, sokova i mnoštva drugih proizvoda. Sajam braniteljskog poduzetništva održava se niz godina u Zagrebu i Rijeci, a od ove godine i po istarskim, primorskim i dalmatinskim gradovima.  Promocijom i prodajom autohtonih i ekoloških proizvoda izlagači osiguravaju materijalnu egzistenciju i sigurnost sebi i svojim obiteljima u ovim teškim gospodarskim vremenima. Ujedno, u direktnom susretu sa širom društvenom zajednicom, pogotovo ugostiteljima, hoteljerima i drugim turističkim djelatnicima, traže način koji bi se povećala potražnja za njihove proizvode što bi dovelo do povećanja proizvodnje i smanjivanja nezaposlenosti- u ime organizatora poručuje Vladimir Jašarević, koje možete konbtaktirati oko svih informacija vezanih uz sajam na broj 091 6455 201 i 091 6455 202.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.