FOTO: Poruka Skradinjanima, komunalnim redarima – I ovo je Skradin

Prenosimo direktno s Facebook stranice Skradin Zbivanja.

Dragi Skradinjani i komunalni redari, djelatnici Rivine Jaruge – I ovo je Skradin!

Ne možete dobiti ideju gdje se ovo nalazi u našem gradu? Objasnit ću vam. Radi se o ulici – Put Svete Petke i u tom djelu nalazi se oko 6 kuća. Svaki dan ovuda ljudi prolaze. Da, upravo po ovom kamenju i ovoj travi. Put je jako loš i nitko ništa ne poduzima po tom pitanju. Mještani su odlazili redaru i komunalcima uz molbe da se trava pokosi, put označi i dovede u red, promjeni jedna jedina žarulja koja nekim čudom gori 2 do 3 dana pa pregori te se mjesecima čeka na njenu zamjenu. Ali isti su polovično odradili posao ili se jednostavno oglušili. Sinoć je djevojka u kasnim satima prilikom povratka sa posla zbog nedostatka osvjetljenosti pala i ozljedila koljeno zbog ovog lošeg puta.

skradin put svete petke  (1)Vrijeme je da se netko pobrine glede ovog problema vrlo važnog za mještane koji tu žive.

skradin put svete petke  (2)Tijekom ljetnih mjeseci ovim putem se često koriste i turisti jer žele posjetiti crkvu Sv. Petke te istim putem nastaviti prema Turini u turističko razgledavanje. Iako nema ni oznaka ni putokaza turisti se odvaže na tu avanturu i susretnu se sa ovako lošim putem. Stanovnici su nemoćni i ne znaju kome se i kako obratiti više i apeliraju građane i komunalno poduzeće da hitno riješe njihov problem!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.