Zvuci Krke

Na trgu Male Gospe u Skradinu zapjevat će Četiri tenora

Četiri tenora održat će koncert na trgu ispred crkve Male Gospe u Skradinu u ponedjeljak s početkom u 21 sat. Koncert se održava u sklopu manifestacije Zvuci Krke.

Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak, u pratnji glazbenog sastava nastupit će u Skradinu nakon što je prvi koncert bio odgođen zbog lošeg vremena.

Četiri tenora svoj su prvi nastup održali u travnju 2016. godine kao gosti na koncertu klapama u Lisinskom. Oduševljena publika ispratila ih je ovacijama, a nakon toga postali su prava atrakcija profinjenog glazbenog izričaja. Publiku oduševljavaju arijama, kanconama i evergreenima kao što su ‘O Sole Mio’, ‘Nessun Dorma’, ‘Grande Amore’, ‘Funiculi Funicula’, ‘Canzone per te’ te domaćim standardima poput Cocine ‘Vilo moja’, Oliverove ‘Cesarice’, Robićevih ‘Golubova’, ‘Zvona moga grada’ Vice Vukova,  ali i obradom aktualnih domaćih i stranih hitova kao i repertoarom iz mjuzikla. 2017. godine sa skladbom ‘Sve je tvoje’ osvajaju 1. nagradu publike na jubilarnoj 20. Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku. Koncertno su vrlo aktivni, a kao krunu zajedničke karijere pamte koncert u zagrebačkoj Ciboni 21. rujna 2018. Iste godine objavljuju i svoj album prvijenac ‘U Lisinskom’.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.