Ove subote 4. MTB utrka ‘Skradin-Dubravice-Rupe’ s ciljem u Skradinu

Dogovoreni su svi detalji 4. MTB utrke ‘Skradin-Dubravice-Rupe’ koja će se održati 23. rujna u Skradinu u okviru središnje proslave Spomendana Rujanskog rata u organizaciji Udruge ‘Rupska zvona’. Ove godine novost je da će se utrka, zbog središnje proslave ‘Rujanskog rata’, kojoj je domaćin Grad Skradin, voziti ‘obrnutom’ rutom te će se u sklopu utrke održati i biciklijada, koja će se voziti glavnom prometnicom kroz Skradin.

Start utrke ove godine će biti 15.00 sati iz Rupa, a cilj utrke je u Skradinu kod Osnovne škole. Dogovoreno je da će logističku, tehničku i organizacijsku potporu dati Grad Skradin, Turistička zajednica Grada Skradina, Biciklistički klub ‘Faust Vrančić’, Udruga građana Dubravice i DVD Skradin.

– Ova utrka nema zarade, već je samo promotor Župe Rupe, Dubravica i Skradina. Utrka će biti najavljena putem medija, a prijave će se odvijati na nekoliko mjesta u Šibeniku i Skradinu, kao i putem e-prijava. Suorganizaciju i pomoć smo tražili još na nekoliko mjesta i mislimo da ćemo sve organizirati kao najbolji domaćini ovog velikog skupa. U svemu će nam također pomoći i mještani Dubravica, Skradina, te naši Rupljani, poručuju iz Udruge ‘Rupska zvona’.

U 16.30 dodjela nagrada i medalja bit će na Trgu Male Gospe, a hrana za sve sudionike utrke ispred DVD-a Skradin.

mtb skradin2

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.