Skradin domaćin prve Hrvatske zračne akrobatske konvencije

Facebook

Skradin će biti domaćin prve Hrvatske zračne akrobatske konvencije koja će se održati u sklopu Međunarodne akrobatske konvencije od 28. do 30. lipnja.

Događaj organizira Triko Cirkus Teatar, profesionalna neovisna kazališna družina koja djeluje već dugi niz godina, a glavni stilski izraz koji koristi u gotovo svim svojim predstavama jest suvremeni cirkus.

Glavne radionice održavat će se u prostoru Scaradona parka u Skradinu, a trodnevni susret suorganiziraju i Grad Skradin, Turistička zajednica i Nacionalni park Krka.

– Prvi učitelj kojeg s ponosom najavljujemo je T Lawrence-Simon cirkuski umjetnik s dugogodišnjim iskustvom s područja plesa, glume, fizičkog teatra. Osim što se bavi kostimografijom, svira klavir, flautu i gitaru, educirao se na Philadelphia School of Circus Arts te New England Center for Circus Arts. Specijalizirao je zračni obruč, trapez, duo trapez, svilu i uže, ali nakon toga i double-bar trapez te stojeve na rukama. Predaje i druge zračen discipline u Bostonu (Circus Smirkus, Esh Circus arts, Flying Stich Labs) te diljem svijeta, a poznat je i pod nazivom ‘the master of aerial bad-assery’, poručuju iz Triko Cirkus Teatra kojeg možete pratiti na Facebook stranici gdje će uskoro biti objavljen raspored radionica.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.