Skradinjani nisu došli u Knin

U Kninu su u sklopu 13.kola Županijske nogometne lige trebali igrati Dinara i SOŠK iz Skradina. No, spomenuta utakmica nije odigrana jer se gosti u zakazanom terminu nisu pojavili. Posve je izvjesno da će Povjerenik lige Hrvoje Kulušić, a ujedno i tajnik NS ŠKŽ, istu utakmicu registrirati (3:0) u korist kninske momčadi. Klub iz Skradina je navodno zbog nepodmirenja troškova sudaca, delegata i obaveza prema Savezu suspendiran.
Istina, dubioze su poprilične i nisu samo iz prošle polu sezone, već datiraju od daleko dužeg perioda. Izvršni odbor NS ŠKŽ zauzeo je čvrst i posve jasan stav da ni jedan klub ne može započeti sa natjecanjem dok ne podmiri svoja dugovanja. Skradinjani su se na sve naše apele oglušili, nisu pokazali dobru volju i kao dan je jasno da ne mogu igrati dok dug ne podmire – istaknuo je Hrvoje Kulušić.

Spas u ligi Zadar-Šibenik

Liga Šibensko-kninske županije na svom je startu brojila devet klubova. U međuvremenu je Rogoznica istupila iz natjecanja, a po našim saznanjima od istog scenarija ni SOŠK nije daleko. Kad se pritom u obzir uzmu činjenice da Rudar iz Siverića muku muči sa igračkim kadrom, da su uvjeti i travnjak u Mandalini gdje igra Mihovil kao i prije “sto godina”, da je travnjak u Tribunju posve loš, s pravom se sportski djelatnici pitaju na što je to Liga ŠKŽ spala i kome kao takova treba. Dinara, DOŠK i Vodice su jedini klubovi u županiji koji u svim segmentima zadovoljavaju uvjete pa možda i većeg ranga. Stoga je logično da se posve ozbiljno razmišlja o ponovnoj fuziji sa klubovima iz Zadarske županije. Liga od 14 ili eventualno 16 klubova bila bi po mjeri za svakog sudionika, a kvaliteta bi bila skoncentrirana. Izvršni odbor ŠKŽ ako želi da mu klubovi imaju kvalitetu više, onda ove činjenice ne smiju zanemariti, već ih ozbiljno razmotriti.

Rezultati mlađih uzrasta

Prva HNL – jug
Mlađi pioniri: Junak – Dinara 3:0
Stariji pioniri: Junak – Dinara 5:0

IZVOR: HUKnet.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.