Smotra vinara drniškog kraja povodom Martinja

Pučko otvoreno učilište Drniš u suradnji s Poljoprivredno – savjetodavnom službom Šibensko-kninske županije povodom blagdana sv. Martina organizira proslavu Martinja, deseto jubilarno izdanje ove tradicionalne manifestacije.

Kako doznajemo od Davora Čupića, ravnatelja drniškog POU-a, događaj je zakazan za večeras u 19 sati, u restoranu Kod Tome, a kao i obično, bit će to smotra svih vinara drniškog kraja među kojima će se tražiti ovogodišnji pobjednik.

– Naš peteročlani stručni žiri, koji će se sastojati od stručnih i licenciranih enologa, a dijelit će se nagrade za najbolje bijelo i crno vino. Mogu sudjelovati svi vinari koji su upisani u upisnik poljoprivrednih proizvođača – navodi Čupić. najavljuje, također, kako večeras neće nedostajati dobre pjesme koja odlično ide uz dobru kapljicu. U zabavnom dijelu programa nastupit će klapa Babalubam, te etno udruga ‘Petrovo polje’ iz Gradaca, a svi posjetitelji na sjećanje za jubilarnu obljetnicu manifestacije na poklon će dobiti čašu s ugraviranim podacima 10. drniškog Martinja.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.