Socijalno društveno poduzetništvo za mlade 8. rujna u Kninu

U okviru projekta „Otkrij poduzetnika u sebi“ čiji je nositelj Udruga mladih „Mladi u Europskoj Uniji“ iz Šibenika, u partnerstvu sa CEDRA – Clusterom za eko-društvene inovacije i razvoj iz Splita ( http://www.cedra.hr/) te HZZ-om Šibenik (http://www.hzz.hr/default.aspx?id=10383) organizira predavanje za nezaposlene mlade u dobi od 18 do 30 godina pod nazivom „Socijalno društveno poduzetništvo“. Predavanje će se održati 08. rujna 2014. godine  s početkom u 11,00 sati u dvorani Ureda Hrvatske gospodarske komore za područja posebne državne skrbi u Kninu.

Voditelji navedenog predavanja su predstavnici CEDRA – Clustera za eko-društvene inovacije i razvoj Split, Ranko Milić i Duška Milinković.

Predavanje će trajati 60 minuta.

Za sudionike je osigurano osvježenje.

Cilj predavanja je informirati mlade o socijalno društvenom poduzetništvu i samozapošljavanju te potaknuti mlade na  poduzetničke ideje. Kroz projekt mladima se nudi podrška u razvoju njihovih poduzetničkih ideja.

Pozivamo sve zainteresirane mlade koji žele pokrenuti poduzetničku ideju da se odazovu i prisustvuju predavanju.

 

Kontakti:

Martin Mrša, mob: 097 778 778 1 ,

Živana Junaković, mob: 097 778 779 1 ,

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.