Starim pločama s Poljane, uredit će se brojne lokacije

Pojedine ploče sa Središnjeg gradskog trga Poljane koje su odoljele zubu vremena, bit će iskorištene za uređenje brojnih lokacija. One su trenutno odložene u krugu tvrtke RAD, a najprije će se koristiti za popločavanje ulice Fra Andrije Kačića Miošića. Riječ je o ulici koja se pruža od zgrade Nacionalnog parka Krka, zatim pored Đačkog doma sve do izlaza na ulicu 142. drniške brigade doznajemo od gradonačelnika Josipa Begonje (HDZ).

Budući da same ploče nisu dovoljne za predmetne radove, iste će biti postavljene sukladno punjenu Proračuna. No, gradonačelnik vjeruje kako će se projekt uspjeti realizirati kroz ovu godinu.

Begonja nadalje ističe kako će se iskoristivi dio ploča nastojati uklopiti i na Trg dr. Franje Tuđmana, te mjesnom groblju sv. Ivana u Badnju, a Grad je dobio i zamolnicu od Franjevačkog samostana Visovac za potrebe njihovog popločavanja staze.

IZVOR: Drniš news

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.