Tamburaši iz Osijeka uvest će Vodičane u 2014. godinu

Vodice dočekuju spremne prvu nedjelju Došašća kojom slavimo početak Adventa i nove liturgijske godine. Na božićno-novogodišnje kićenje grada ove je godine utoršeno nešto više od 80 tisuća kuna.

Za kupnju novog nakita kojim je upotpunjen ugođaj u nekim ulicama ili je zamijenjen stari pregorjeli nakit potrošeno je više od 35 tisuća kuna, dok je ostatak utrošen na čišćenje, popravak i montažu postojećih ukrasa. Dodatno je kupljeno pet božićnih jelki, jedna velika za središnji gradski trg, te po jedna za Prvić Šepurinu, Prvić Luku, Čistu Veliku, Gaćeleze i Grabovce.

Osim svjetlosnog blagdanskog ambijenta, Grad Vodice i Pučko otvoreno učilište pripremaju i doček Nove godine na Rudini. Prvi će Novu dočekati mališani za koje program počinje na Staru godinu već u 16 sati uz igre, ples i gosta iznenađenja. Svečani novogodišnji program nastavlja se u 21 sat, a za dobru zabavu i veselo raspoloženje pobrinut će se tamburaši iz Osijeka Džentlmeni.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.