Teen zvijezda Endi nastupa za Valentinovo u Rogoznici

Na oduševljenje mnogobrojnih fanova, teen senzacija napokon stiže u Rogoznicu kako bi održao svoj valentinovski koncert i tako uljepšao Dan zaljubljenih svojim obožavateljima koji su izrazili veliku želju da njihov kraj posjeti upravo Endi, idol današnje mlade generacije.

-Jako se veselim nastupu u Rogoznici. Moji dragi fanovi mjesecima me zovu da dođem i održim koncert. Pripremio sam zanimljiv show i mislim da je baš super što ćemo Valentinovo provesti svi zajedno uz pjesmu i ples. Osim svojih hitova izvest ću i obrade pjesama megapopularnih Justina Biebera, One Directiona, Tajči… Pripremio sam i neke nove pjesme, posebno za Rogoznicu, koje ću prvi put izvesti na ovom koncertu. Vidimo se 14.2. u 19h – riječi su mlade pjevačke zvijezde i miljenika današnjih tinejdžera te ističe kako će u Rogoznicu sigurno doći i obožavatelji iz Zadra i Šibenika koji mu svakodnevno šalju stotine poruka.

Endi trenutno diljem Hrvatske i regije promovira svoj treći singl ‘Reci mi nešto o sebi’, a ponosan je na uspjeh svojih prvih dviju pjesama koje su na popularnom YouTubeu ostvarile milijunske preglede. Osim svojim pjesmama, Endi je mladima primjeren uzor i kao učenik dviju srednjih škola, a na svojim nastupima promovira dobru zabavu BEZ alkohola te edukativnu misiju kao Ambasador čitanja među mladima.

 

-Od srca zahvaljujem načelnici Sandri Jakelić koja je svojim mladim mještanima odlučila pokloniti moj koncert za Valentinovo. Sretan sam što ću imati prilike prvi put nastupiti u ovom predivnom turističkom mjestu i nadam se da je ovo početak jednog divnog prijateljstva mojih rogozničkih fanova i mene! – poručio je simpatični Endi koji svakodnevno uvježbava program koji će izvesti na svom koncertu 14. veljače u Rogoznici

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.