ADVENT U OPĆINI TISNO: Pregršt događanja u svim mjestima

Ovogodišnje adventsko vrijeme u svim mjestima općine Tisno donosi obilje blagdanskih događanja. Općina Tisno, TZ Betina, Jezera i Tisno, Župa Gospe od zdravlja, Župa Sv. Frane, Narodna knjižnica i čitaonica Tisno i Muzej betinske drvene brodogradnje sastavili su bogat program koji započinje već sljedećeg vikenda.

Narodna knjižnica i čitaonica Tisno je tijekom adventa pripremila niz tematskih večeri u prostorijama knjižnice. Na rasporedu su već tradicionalne Bajkaonice, radionice za djecu i odrasle te predstava Božićna želja koja će biti prikazana i u Domu za starije Tisno.

U Jezerima se s veseljem očekuje Božićni sajam sa živim jaslicama i muzikom na otvorenom, Božićni festival u dječjem vrtiću Ribica te brojna darivanja djece i starijih mještana.

U Betini uz tradicionalna darivanja, okosnica zbivanja biti će u Muzeju betinske drvene brodogradnje kroz četiri adventske radionice i kićenje bora, a kao završno događanje organizira se božićni koncert Gradskog zbora Brodosplit koje će se održati u crkvi Sv. Frane.

12279191_605042556301541_619670962902609427_n

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.