Prekinuti koncerti

Ako se sinoć niste Fulirali u Tisnom zbog nevremena, organizatori vam poklanjaju nove narukvice

Organizatori festivala Fuliranje na moru svim gostima koji su kupili ulaznicu za 2. kolovoza i posjeduju zelenu narukvicu za Fuliranje poklanjaju narukvice za subotu i nedjelju kako bi ‘i dalje nastavili fulirati’.

Naime, zbog sinoćnjeg jakog nevremena organizatori su, unatoč najboljoj volji, bili prisiljeni prekinuti koncerte Massima i Kuzme&Shaka Zulu.

Stoga, svi oni koji imaju zelenu narukvicu i oni koji su kupili ulaznicu za 2. kolovoza svoje narukvice za nastavak Fuliranja mogu preuzeti na ulazu u The Garden Resort u subotu, 3.8 od 12 sati.

Oni koji nisu u mogućnosti doći na koncerte u subotu i nedjelju, mogu se javiti na e-mail adresu: info@meritum.group kako bi im organizatori vratili novac za ulaznice, isključivo uz predočenje dokaza o uplati.

– U subotu i nedjelju nas očekuje još šest sjajnih koncerata, koji će se održati po predviđenom rasporedu u 19, 21 i 23 sata – poručuju organizatori.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.