Betina u finalu godišnje nagradu HTZ-a za autentičnu primorsku destinaciju

Betina je u finalu godišnje nagrade Hrvatske tursitičke zajednice u kategoriji ‘Autentična primorska destinacija’, izvijestili su iz Općine Tisno. Rezultati natječaja bit će objavljeni na tradicionalnom susretu turističkih djelatnika na Danima hrvatskog turizma koji će se održati 25. i 26. listopada u Malom Lošinju.

Naime, sredinom lipnja ove godine HTZ je otvorila prijave u kategoriji ‘Destinacija godine’, a sukladno bodovanju i kriterijima, Betina je odabrana kao jedan od finalista.

Predstavnice Turističke zajednice Betina, Ana Mijat i Nikolina Brajković, u Gospiću su održale prezentaciju o Betini ispred predstavnika Radne skupine iz redova Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Hrvatske gospodarske komore, marketinških agencija, te Hrvatskih sveučilišta i fakulteta.

‘Godišnje hrvatske turističke nagrade’ projekt je Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore koji je nastao s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

HTZ dodjeljuje nagrade u šest kategorija – Destinacija godine, Nagrada za održivi turizam, Inovacija godine, Atrakcija godine, Nagrada poslovnom sektoru odnosno Turistički cvijet, te Ljudi u turizmu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.