‘Božićna priča’ i sveta Luca u Prezentacijskom centru u BetiniFoto: Neven Jović
Gradsko kazalište Scena ‘Gorica’ u četvrtak je u prepunom Prezentacijskom centru u Betini izvelo predstavu ‘Božićna priča’
U ovoj toploj i nježnoj priči djeca su upoznala božićnu jelku koja se zatekla u jednom gradskom parku jer je narasla prevelika za stan. Usamljena, mašta o danu kad će ponovno sresti ljupku djevojčicu Aniku i njezinog psića Bubija, s kojima je provela prošlogodišnji Božić. Jedino društvo joj pravi nestašni vrtni patuljak koji sanja o tome da postane važan i bitan, omiljen i slavan. On silno želi upoznati Djeda Božićnjaka i postati njegov pomoćnik. U zajedničkoj igri i nadmudrivanju, uz pjesmu i smijeh, ova dva simpatična božićna stvorenja shvaćaju da je ljepota Božića u ljubavi i pomaganju, da se sve želje ostvaruju te da ponekad nismo ni svjesni da ono što najviše želimo, već i imamo!
Prekrasne blagdanske slike i poznate melodije, nježne i simpatične lutke te vesela glumačka igra zabavila  je male Betinjane sve do dolaska svete Luce koja im je podijelila darove.
Veliku fotogaleriju pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.