Formiranje jedinstvenog registra plovila za mjesto Jezera

Dana 02. svibnja 2014. godine stupile su na snagu Izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Tisno kojima se, između ostalog, cjelokupno područje luke u Jezerima od ACI marine u Jezerima do kraja obale Put Zaratića ( izuzev sportskog porta u jugozapadnom dijelu uvale Jezera) proglašava lukom otvorenom za javni promet kojom upravlja Lučka uprava Šibensko- kninske županije, dok je dosadašnjem koncesionaru na tom području prestala koncesija.

Do kraja ove godine provesti će se postupak utvrđivanja lučkog područja unutar obuhvata luke otvorene za javni promet u Jezerima, te će se početkom 2015.godine potpisati ugovor između Lučke uprave Šibensko- kninske županije te komunalnog poduzeća Ježinac d.o.o., Tisno kojim će se upravljanje lukom otvorenom za javni promet u Jezerima povjeriti komunalnom poduzeću Ježinac d.o.o., Tisno.

U svrhu izrade jedinstvenog registra plovila privezanih u Jezerskoj luci svi vlasnici/korisnici plovila privezanog u Jezerskoj luci s prebivalište na području mjesta Jezera trebaju popuniti upitnik koji se nalazi na službenim stranicama Općine Tisno te ga u roku od 15 dana dostaviti putem pošte ili osobno na adresu: Općina Tisno, Uska ulica 1, Tisno.

Traženi podaci koristiti će se isključivo u svrhu izrade jedinstvenog registra plovila privezanih u Jezerskoj luci u vlasništvu osoba sa prebivalištem u naselju Jezera. Podaci trebaju biti točni i usklađeni sa stvarnim stanjem kojeg će utvrditi komunalni redar Općine Tisno na terenu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.