FOTO Centar tišnjanske Dubrave za godinu dana poprimit će novi izgled. Izrazite i vi svoje mišljenje o projektu

Uređenjem trga, prometnice i okretišta za autobuse, sportskog i dječjeg igrališta, centar Dubrave kod Tisnog za godinu dana trebao bi poprimiti novi izgled. Nakon što je prošao raspravu tamošnjeg Mjesnog odbora, idejni projekt kojeg je izradila tvrtka Arx iz Šibenika idućih 15 dana bit će na javnom uvidu u prostorijama Općine Tisno gdje će stanovnici tišnjanske Dubrave i Općine Tisno moći dati primjedbe na njega.

– Projekt uređenja centra mjesta Dubrava kod Tisnog došao je na zahtjev Mjesnog odbora i predsjednika Velimira Reškova. Sukladno planu za 2017. godinu pokrenuli smo izradu dokumentacije i osigurali sve za prvu fazu izgradnje okretišta za autobuse. Radovi su planirani u ljetnim mjesecima, obzirom da u Dubravi nije propisana zabrana radova tijekom sezone, najavio je načelnik Općine Tisno Ivan Klarin.

tisno-svecana-sjednica-ivan-klarin-111116-2

Sukladno idejnom projektu i primjedbama koje pristignu, kroz mjesec dana bit će izrađen i glavni projekt.

– Bit će uređen veći dio središta mjesta, a vjerujem da ćemo projekt kompletno realizirati kroz godinu dana, obzirom da pojedini dijelovi projekta zahtijevaju ishodovanje građevinske dozvole, objašnjava Klarin.

Otprilike dva milijuna kuna bit će utrošeno na realizaciju projekta, ali pravu vrijednost projekta zasad je teško odrediti, dodaje načelnik Općine Tisno i poziva sve zainteresirane da se odazovu na javni uvid do 17. travnja.

autobusno stajaliste tisnjanska dubrava dubrava tisno igraliste igraliste tisnjanska dubrava srcdubravargb0004 srcdubravargb0006 srcdubravargb0007 srcdubravargb0010 srcdubravargb0011 tisnjanska dubrava

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.