FOTO: Glazba i zabava Broda knjižare ‘probudila’ Jezera

Nakon cjelovečernjeg kulturnog programa, sinoć je u Jezerima zabava trajala do kasno u noć zahvaljujući mladom bendu Prima Vista koji su odličnom glazbom i vokalima «probudili» mjesto. MasterCard Brod knjižara – brod kulture i u Jezerima je bogatim sadržajem privukao domaće stanovnike i goste da posjete brod, sudjeluju u radionicama i književnoj večeri te da besplatno pogledaju nagrađivanu predstavu za odrasle „Na pučini“ poznatog poljskog autora Slawomira Mrožeka, dok su djeca uživala u predstavi „Reciklirana priča 2“.

Reciklirana prica-jezera

Danas će MasterCard Brod knjižara – Brod kulture svoj program predstaviti na Zlarinu gdje će svi zainteresirani pogledati predstave, kupovati knjige ali i sudjelovati u radionici puhanja stakla „Prijatelj stakla“. Ova atraktivna radionica pokazuje kako umjetnica Ivanka Pašalić stvara „čaroliju stakla“, a njena udruga nastala je iz potrebe za očuvanjem, promocijom i njegovanjem staklopuhačke vještine i umjetničkog stvaralaštva u staklu.

Puhanje stakla_jezera

Još jedna zanimljiva radionica je „Mala škola astronomije“ koja se održava u suradnji sa Zagrebačkom zvjezdarnicom te upoznaje publiku s tajnama svemira. Ova radionica ima za cilj edukaciju djece, mladih i cijele lokalne zajednice o potrebi uvođenja eko rasvjete i čuvanja neba od svjetlosti sa zemlje zbog boljeg gledanja svemira i neba. Osim toga, svaki dan posjetitelji mogu uživati u književnim večerima s autorima te u promocijama knjiga uz prigodne poklone za plaćanje MasterCard karticama te druženje pisaca i fotografiranje. Happy Hour za knjige traje svaki dan od 17 do 20 sati.

Bend Prima vista_jezera

Datumi turneje: 7.8. Zlarin, 8.8. Rogoznica.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.