Garden ostaje: ‘Počinjemo pregovore za treće produljenje ugovora’

Nakon nove odluke Općinskog vijeća Tisno, kojom se poništava ranije donesena dozvola za rad i prekoračenje razine buke beach baru Vortex, domaćin lokacije The Garden Resort, Nick Colgan u priopćenju je istaknuo da će se međunarodni događaji okupljeni na lokaciji nastaviti održavati u Tisnom.

– Ja osobno i promotori događaja s kojima radimo u Tisnom (Love International, Hospitality On The Beach, Suncebeat, Soundwave, Defected i Dekmantel) zahvaljujemo svim stanovnicima Tisnog, restoranima i poslovnim objektima na njihovoj kontinuiranoj potpori i želji da ostanemo u mjestu. Važno je za sve koji su uključeni u cijelu priču da nam je dozvoljeno raditi naš posao normalno i odgovorno. Već imamo ugovor za lokaciju koji traje do kraja sezone 2019. godine, a sada ćemo početi pregovore kako bi ugovor produžili po treći puta. Sretni smo i uvijek smo bili sretni u Tisnom i želimo nastaviti s radom u budućnosti i privlačiti sve više posjetitelja iz godine u godinu – poručio je Colgan.

Ovog ljeta The Garden Resort u Tisnom će ugostiti šest glazbenih događaja koji će trajati od kraja lipnja do kraja kolovoza.

 

 

 

Tišnjani ipak protiv Vortexa, a za engleski kapital. Općinsko vijeće opozvalo svoju odluku

Vortex ipak neće raditi ovo ljeto, odnosno nije dobio dozvolu za rad budući da je Općinsko vijeće Općine Tisno na svojoj jučerašnjoj sjednici opozvalo svoju odluku. Upravo ta dozvola za rad bila je povod najave odlaska nadaleko poznatog festivala elektronske glazbe The Garden iz Tisnog, što je šokiralo cijeli tišnjanski kraj, ali i Hrvatsku.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.