Ivan Klarin na Fejsu pozira sa Sirijcima i citira Evanđelje po Mateju

Načelnik Općine Tisno i saborski zastupnik Ivan Klarin jučer je na svom Facebook profilu objavio fotografiju iz Zagreba na kojoj se nalaze i dva mala Sirijca, izbjeglice.

-Slikao sam se da pokažem nekim našim da su i to ljudi i da “ne smrde” i da nisu zarazni nego gladni, jadni i ocajni-napisao je u komentar ispod fotografije kojoj je priložio i prigodni citat iz Evanđelja po Mateju:

‘Bio sam gladan i niste Me nahranili. Žedan i niste Me napojili. Bio sam gol i niste Me odjenuli. Putnik i odbili ste Me, bolestan i utamničen i niste Me posjetili.

Jer ste imali samo jedan zakon: zadovoljiti svoje ‘ja.’

I oni će Mu reći: ‘Kada smo Te vidjeli gladna, žedna, gola, putnika, bolesna, utamničena? Doista, mi te nismo poznavali. Nije nas bilo kad si Ti bio na Zemlji.’

A On će im odgovoriti: ‘Istina je. Niste Me poznavali, jer niste bili kad sam Ja bio na Zemlji. Ali ste ipak poznavali Moju Riječ i imali ste siromašne među sobom, gladne, žedne, gole, bolesne i utamničene.

Zašto niste učinili njima što biste možda učinili Meni? Jer nije već rečeno da bi oni koji bi Me imali pored sebe i bili milosrdni sa Sinom Čovječjim.

Zar ne znate da sam Ja u Mojoj braći, i gdje je jedan od njih koji trpi da sam tamo Ja, i da ono što niste učinili jednome od ove Moje najmanje braće, da to niste učinili ni Meni, Prvorođenom od ljudi.

klarin izbjeglice

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.