Klarin: HDZ-ovci se služe lažima kako bi se uopće čulo da postoje u Tisnom

Načelnik Općine Tisno Ivan Klarin reagirao je na današnje priopćenje tišnjanskog HDZ-a u kojem su ga prozvali za pogodovanje ruskom investitoru u uvali Jazine, te ga pozvali da štiti interese stanovništva.
– Nijedna rečenica iz priopćenja tišnjanskog HDZ-a nije istinita. Riječ je samo o vapaju grupe ljudi u Tisnom koja ne uživa nikakvu potporu, a jedini način da se uopće čuje da postoje jest preko konstruiranja nevjerojatnih neistina koje iznose u javnost – kaže Klarin, napominjući kako o stvarima o kojima u svom priopćenju pišu HDZ-ovci nije bilo niti riječi na sastanku s ruskim investitorom i predstavnicima ministarstava.
– Uvjet koncesioniranja državnog zemljišta, pogotovo pomorskog dobra u je izgradnja turističkih kapaciteta, a koncesija se daje na natječaj, a ne pogodbom s Općinom Tisno, načelnikom ili bilo kim drugim. Način koncesioniranja u Republici Hrvatskoj strogo je determiniran zakonom i nitko nije izuzet od pravila kada je o tome riječ – kazao je Klarin, navodeći kako apelira na oporbu u Tisnom da se ne služi lažima kako bi zadobili publicitet jer je riječ o velikom projektu od velike važnosti za Tisno i Tišnjane.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.