NICK COLGAN(Garden festival):Nemoguće je riječima izraziti zahvalnost pa sam to učinio tetovažom

– Slobodno mogu reći da sam ostao bez riječi. Sjedili bismo negdje u Tisnom, misleći se što se dovraga dogodilo i je li to zaista to. Moguće da je to bio jedan od najboljih tjedana mog života i svakako je dorastao ovogodišnjem taglineu ‘Going Out With A Bang. Svakog dana od naše zadnje noći s Harvyjem u Barbarelli, nešto iskoči na Facebooku ili pristigne E-mail što mi pomogne da vratim osmijeh na lici – priznao je Nick Colgan, jedan od osnivača legendarnog The Garden festivala koji se ove godine oprostio od svoje publike ne do idućeg ljeta već zauvijek.

unnamed

-Nemoguće je zahvaliti svima koji su zadnjih deset ljeta u Hrvatskoj učinili nevjerojatnim zbog čega sam se odlučio svoju zahvalnost učiniti trajnom i to tintom. Svi koji su bili uključeni u ovo nevjerojatno putovanje imali su ulogu u kreiranju nečeg zaista jedinstvenog i bez njih to se sigurno ne bi dogodilo. Toliko mnogo prijatelja, obitelji, osmijeha, smijeha, suza uz malo magične prašine i, naravno, ne smijemo zaboraviti glazbu, odličnu glazbu u podlozi nečeg što je bilo veoma veoma veoma posebnih deset godina. Hvala vam – iskren je Colgan, opraštajući se od The Garden Festivala, a najavljujući novi kojemu će u dotu dati ostavštinu svog festivalskog prvijenca.

– Drago mi što u ime Garden festivala mogu najaviti rađanje posve novog događanja na istom mjestu u isto vrijeme dogodine koji organizira naša obitelj – Love Interanational – poručio je Nick.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.